SKOJERIET

SKOJERIET HAR MÅNGA ÅRS  ERFARENHET AV UNDERHÅLLNING I OLIKA FORMER. VI  UNDERHÅLLER PÅ KALAS, FIRMAFESTER, JULBORD, BRÖLLOP, EVENEMANG OCH INSPIRATIONSDAGAR MM. UTMÄRKANDE FÖR OSS ÄR ATT DET FINNS MYCKET "HJÄRTA OCH VÄRME" SAMT EN STOR PUBLIK KONTAKT.
SKOJERIET HAR FLERA ERBJUDANDEN ATT GE OCH UTGÅR ALLTID FRÅN KUNDENS ÖNSKEMÅL.
VI BYGGER PÅ EN BLANDNING AV ROLLFIGURER, STAND-UP, MUSIK OCH SKETCHER. VI KAN UPPTRÄDA I ALLT FRÅN EN TILL FEM PERSONER BEROENDE PÅ VAD som PASSAR OCH ÖNSKAS. 

EXEMPEL PÅ UPPLÄGG.
NÄR GÄSTERNA KOMMER/VÄLKOMST DRINKEN
VI FINNS MED SOM ROLLFIGURER I FORM AV HOVMÄSTARE,SERVITRIS OCH TRUBADUR SOM SPELAR LITE MINGELMUSIK. KANSKE HÅLLER HOVMÄSTAREN "HISTORISKT TAL" INNAN HAN BJUDER TILLBORDS.

UNDER MIDDAGEN
VI FRAMTRÄDER MED SKETSCHER, SKÖNSÅNG, MONOLOGER ELLER "ALLSÅNGSKAMP" KANSKE DYKER DET UPP LITE NYA FIGURER SOM HAR NÅGOT ATT FÖRTÄLJA OM LIVETS VEDEMÖDOR........

TILL KAFFET
VI BILDAR ETT BAND TILLSAMMANS MED "HUGADE" GÄSTER OCH DRAR AV ETT PAR LÅTAR. DET BLIR MÅHÄNDA  "MADGICK NIGHT" I MINI FORMAT MED SÄLLAN SKÅDADE TANKELÄSNINGS NUMMER. ELLER TRUBADURENS ENFALDIG HYLLNING TILL VÄRDPARET. HÄR KAN OCKSÅ FÖREKOMMA RENODLADE STAND-UP SET ELLER VARFÖR INTE EN TVÄTTBRÄDE DUELL!

OM SKOJERIETS ORKESTER ÄR MED
BANDET DRAR IGÅNG DANSEN TILL BLANDADE SLAGDÄNGOR ELLER HITS FRÅN 60, 70 OCH 80-TALEN.Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta Elofsson | Svar 16.01.2015 08.52

Ni kan verkligen förhöja stämningen på ett kalas. Skrattade så jag hade träningsverk i skrattmusklerna flera dagar, tack!

Hasse H Padab | Svar 12.06.2014 02.17

Hej, tack för senast. Det var bra och stämmningshöjande. Alla gäster var nöjda. Hälsn. Hasses Z

Therese | Svar 12.06.2014 02.09

Hej Jimmy!

Ursäkta det sena svaret!

Tack för en mycket rolig underhållning! J

Pia Dahlqvist | Svar 01.06.2014 12.23

Tack för att ni gjorde festen ännu mer rolig, det var verkligen en favorit i repris. Gäster på Jens & Carros bröllop, Med vänlig hälsning, Lars-Gunnar och Pia

Nöjd | Svar 24.05.2014 13.13

Barnklinikens fest den 23/5-14. Tack för fantastisk rolig underhållning. Skrattade så tårarna rann och har träningsvärk av allt skrattande. Tack!! :)

Eva-Lotta Martinsson | Svar 25.10.2013 16.14

Församlingens personaldag avslutades på bästa sättet. Tack för att ni fick oss att tillsammans skratta så mycket. Det går till kyrkohistorien!!/Eva-LottaChriste

INGELA | Svar 11.01.2013 02.31

Hej!
Tack för era uppträdanden förra veckan och igår kväll!!
Toppenkul som vanligt!

SMHI

Ulrika Freberg | Svar 27.08.2012 12.21

Ni är helt underbara! Det var fantastiskt roligt i lördags! Suverän underhållning och musik! Stort tack till er alla som var med! Kramar från Ulrika och Urban

Bettan | Svar 18.06.2010 22.50

Mmm gillar killarna Jimmy och Ryda. Kan verkligen rekommendera dem. Övriga personer är säkert toppenbra men har ej hört ännu. Hoppas på tillfälle! Kex Jimmy? :-

Emil Danielsson | Svar 15.03.2010 09.14

Har hört dem på ett par olika tillställningar och kan varmt rekommendera detta gäng. Härlig humor och bra känsla för att bygga upp rätt stämning.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.12 | 00:09

Hej på er!
Tack för en grym kväll! Alla och inte minst Danne är jättenöjda med kvällen. Succé!

Anna K

...
04.07 | 13:57

Tack för ett minnesvärt 110-års party.
Vi hade ett leende på våra läppar även under städningen dagen efter.
Många kramar från oss!!!!!
/Malte och Pillan

...
17.05 | 17:26

Precis vad som behövde på "gamlingarnas" bröllop.Brudpar o gäster har ännu inte fått sina käkar i led efter skrattkramperna. Tack för att ni förgyllde vår dag

...
21.03 | 21:39

Tack så hemskt mycket för underhållningen på våra bröllop. Aldrig haft en roligare och bättre kväll. Helt oförglömlig.
Herr och fru Zwedberg

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS